Logo der Universität Wien
Recent Poster Prices

 

Z. Brenn-Struckhofova:

Determination of Bisphenol A in Wine Samples by Sol-Gel Immunoaffinity Chromatography, HPLC and Fluorescence Detection.

2nd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis November 2005; Prague.

 

H. Schwartz:

Analysis of Phytoestrogens in Food Samples Using Sol-Gel Enzyme Columns for Sample Preparation.

25th International Symposium on Chromatography October 2004, Paris.

 

M. Schindler, S. Solar, G. Sontag:

Auswirkungen ionisierender Strahlung auf einige Inhaltsstoffe von Tomaten.

Österreichische Lebensmitteltage 2002, St. Pölten.

 

C. Müllner, T. Kraushofer, G. Sontag:

Determination of some phytoestrogens by HPLC with electrode array detection

EURO FOOD CHEM X September 1999, Budapest.

Institut für Analytische Chemie
Universität Wien

Währinger Straße 38
A-1090 Wien
T: +43-1-4277-52301
F: +43-1-4277-9523
Universität Wien | Universitätsring 1 | 1010 Wien | T +43-1-4277-0