Recent Poster Prices
Z. Brenn-Struckhofova:
Determination of Bisphenol A in Wine Samples by Sol-Gel Immunoaffinity Chromatography, HPLC and Fluorescence Detection.
2nd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis November 2005; Prague.
H. Schwartz:
Analysis of Phytoestrogens in Food Samples Using Sol-Gel Enzyme Columns for Sample Preparation.
25th International Symposium on Chromatography October 2004, Paris.
M. Schindler, S. Solar, G. Sontag:
Auswirkungen ionisierender Strahlung auf einige Inhaltsstoffe von Tomaten.
Österreichische Lebensmitteltage 2002, St. Pölten.
C. Müllner, T. Kraushofer, G. Sontag:
Determination of some phytoestrogens by HPLC with electrode array detection
EURO FOOD CHEM X September 1999, Budapest.
Institut für Analytische Chemie
Universität Wien
Währinger Straße 38
A-1090 Wien
T: +43-1-4277-52301
F: +43-1-4277-9523
Universität Wien
Währinger Straße 38
A-1090 Wien
T: +43-1-4277-52301
F: +43-1-4277-9523